MESUT ÇAKIR | OpenAI, ChatGPT Beta Versiyonu Hakkında

OpenAI, ChatGPT Beta Versiyonu Hakkında

OpenAI isimli yapay zeka araştırma şirketinin 30 Kasım 2022'de beta sürümünü yayımladığı yapay zeka sohbet robotu olan ChatGPT son zamanların trend konusu haline geldi.

ChatGPT derin öğrenme modeli olan GPT-3 temel alarak denetimli ve pekiştirmeli öğrenme teknikleriyle geliştiriliyor. Türkçe'nin de içinde bulunduğu çok farklı dillerde dinamik ve ilgi çekici sohbetleri başarı ile yapabilmesi özelliği ön plana çıkıyor. Sohbet içeriğindeki sözcükleri analiz eder, zengin metin veri havuzu içerisinden bir sonraki sözcük için tahmin üretir.

Nasıl kullanabilirim? 
https://chat.openai.com üzerinden kaydınızı gerçekleştirin. Sorular sorun ve cevaplar alın. Sohbet geçmişinizde görünecektir. Reset Thread seçeneğine tıklayarak konuşmayı sıfırlayabilirsiniz. Aldığınız cevaplarla ilgili geri bildirimde bulunmak için metnin yanındaki beğen veya beğenme (thumbs up – thumbs down) butonlarını kullanabilirsiniz.

Geliştiricileri için api dokümantasyonu https://platform.openai.com/docs/api-reference/introduction linkini buraya bırakıyorum.

Kendi dilinize uygun kütüphaneleride aşağıdan bulabilirsiniz.

C# / .NET Betalgo.OpenAI.GPT3 by Betalgo

Crystal openai-crystal by sferik

Go go-gpt3 by sashabaranov

Java openai-java by Theo Kanning

Kotlin openai-kotlin by Mouaad Aallam

Python chronology by OthersideAI

rgpt3 by ben-aaron188

Ruby openai by nileshtrivedi | ruby-openai by alexrudall

Scala openai-scala-client by cequence-io

Swift OpenAIKit by dylanshine

Unity OpenAi-Api-Unity by hexthedev

Yorumlar kapalı